Vijesti iz Općine Rogoznica

ODLUKA O DODJELI SUBVENCIJE REDOVNIM STUDENTIMA ZA AKADEMSKU GODINU 2015./2016.

E-mail Ispis PDF

Na temelju članka 36. Statuta Općine Rogoznica («Službeni vjesnik Šibensko – kninske Županije», broj 9/09, 5/13 i 13/13 – pročišćeni tekst), načelnica Općine Rogoznica, donosi

O D L U K U

 

O DODJELI SUBVENCIJE REDOVNIM STUDENTIMA ZA

 

AKADEMSKU GODINU 2015./2016.

 

 

  1. 1.Ovom Odlukom, dodjeljuje se subvencija redovnim studentima sa prebivalištem na području općine Rogoznica, u iznosu od 400,00 kuna, za akademsku godinu 2015./2016.
  1. 2.Pravo na subvenciju iz točke 1. ove Odluke, imaju redovni studenti, koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

- potvrdu o prebivalištu,

- potvrdu o redovnom upisu na akademsku godinu.

  1. 3.Subvencija iz točke 1. ove Odluke, uplaćivat će se na žiro račun korisnika.
  1. 4.Ova Odluka objaviti će se u «Službenom vjesniku Šibensko – kninske županije».

POZIV NA IZRADU LOKALNE STRATEGIJE LAG-A MORE 249

E-mail Ispis PDF

Lokalna akcijska grupa "More 249" poziva svoje članove i ostale zainteresirane na prvi radni sastanak vezano za izradu lokalne razvojne strategije koji će se održati 23. listopada u prostorijama gradske vijećnice Šibenik s početkom u 11h.
Lokalna akcijska grupa "More 249" je Odlukom Agencije za plaćanje dobila sredstva za izradu lokalne razvojne strategije.  Odabran je konzultant i u roku od 6 mjeseci moramo izraditi lokalnu razvojnu strategiju.
Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju i svi skupa damo doprinos njenoj izradi. Lokalnu razvojnu strategiju ne radi konzultant, on je tu da nas vodi kroz proces izrade, a svi mi smo dionici ovog područja, poznavatelji problema i mogućnosti. Kvalitetna strategija omogućiti će LAG-u da bude nositelj razvoja i financira projekte prijavljene u strategiji.

 

Meri Krnić
Voditeljica

LAG More 249
Obala Juričev Ive Cota 9

HR - 22211, Vodice

Mob: +385 91 2351 101

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.lagmore249.hr

Upozorenje na opasne vremenske pojave za danas, noć i do sutra ujutro,

E-mail Ispis PDF

REPUBLIKA HRVATSKA
DRŽAVNA UPRAVA ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE
PODRUČNI URED ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE
ŠIBENIK
        
KLASA: 810-03/15-02/02
URBROJ: 543-16-15-3
Šibenik, 19. listopada 2015.

 

Sukladno Standardnom operativnom postupku za korištenje vremenskih prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda i upozorenja koje smo dobili 19. listopada 2015. godine od Odjela za vremenske analize i prognoze DHMZ-a dajemo upozorenje za područje Šibensko – kninske županije za danas, noć i do sutra ujutro:

- Obilnija kiša mjestimice u Lici i Dalmaciji. Količina kiše od 20 do 50 litara po četvornome metru, a u Dalmaciji uz mogućnost grmljavinskog nevremena moguće i više.
- Mogućnost bujičnih poplava na području Dalmacije.
- Prema kraju dana u Velebitskom kanalu ponegdje jaki i olujni udari bure. U Dalmaciji prijepodne ponegdje jako jugo.

Preporučujemo da sve nadležne službe budu obaviještene o opasnoj vremenskoj pojavi i da budu stavljene u pripravnost s obzirom na moguću ugrozu ljudi i imovine na pojedinim područjima Županije.

  PROČELNIK
                                
 Milovan Kević

JAVNI NATJEČAJ ZA POVJERAVANJE KOMUNALNE DJELATNOSTI ODRŽAVANJA JAVNE RASVJETE NA PODRUČJU OPĆINE ROGOZNICA

E-mail Ispis PDF

U Slobodnoj Dalmaciji, dana 27. kolovoza 2015. godine, objavljen je Javni natječaj za povjeravanje komunalne djelatnosti održavanja javne rasvjete na području Općine Rogoznica.

Dokumentacija:

- JAVNI NATJEČAJ

- DOKUMENTACIJA ZA NATJEČAJ

- TROŠKOVNIK

JAVNI POZIV za dostavu projektnih prijedloga za izradu LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE LAG-a “More 249”

E-mail Ispis PDF

LAG “More 249”

objavljuje

JAVNI POZIV za dostavu projektnih prijedloga

za izradu LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE LAG-a “More 249”

 

Lokalna akcijska grupa „More 249” (u daljnjem tekstu: LAG “More 249”) poziva sve zainteresirane građane, tvrtke, obrte, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zadruge, udruge, javne ustanove i institucije isključivo s područja grada Vodica, te općina Pirovac, Tribunj, Tisno, Primošten, Rogoznicu i Murter-Kornati te područja koja obuhvaćaju naselja grada Šibenika: Grebaštica, Žaborić, Jadrtovac, Brodarica, Krapanj, Zlarin, Kapirje, Žirije, Zaton i Raslina., da prijave svoje projektne ideje koje mogu doprinijeti podizanju kvalitete života stanovnika na području LAG-a te gospodarskom, infrastrukturnom i društvenom razvoju područja.

Prikupljene projektne ideje će se ocijeniti sukladno propisanoj metodologiji te će se na taj način kreirati lista projekata koji će se financirati iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, CLLD programa te drugih fondova i izvora financiranja.

Cilj ove aktivnosti jest uspostavljanje baze projekata te izrade akcijskog plana provedbe lokalne razvojne strategije (u daljnjem tekstu: LRS).  Ujedno ovim putem pruža se mogućnost svim zainteresiranim lokalnim dionicima da kandidiraju vlastite razvojne ideje za zajedničku razvojnu strategiju.

Ovaj Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo s ciljem izrade baze projekata i definiranja LRS, a vlasništvo nad projektnim idejama će se u potpunosti poštivati. Preporučljivo je da projektni prijedlozi imaju veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu te veći utjecaj na razvoj zajednice.

Krajnji rok za prijavu projektnih ideja je do 01. listopada 2015. Godine.

Svaki prijavitelj može prijaviti više projektnih prijedloga, svaki zasebno na posebnom obrascu.

Prijava na Javni poziv dostavlja se na obrascu u prilogu osobnim dolaskom, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili slanjem na adresu ureda: Obala Juričev Ive Cota 9, Vodice 22 211

Za daljnje informacije ili eventualne nejasnoće kontaktirajte nas na mobitel: 091/2351 101.

Predsjednica: Jadranka Bolanča

OBRAZAC

OBAVIJEST

E-mail Ispis PDF

Gđa. Dijana Videka je dana 07.08.2015. godine na manifestaciji „OBA DVA-OBA SU PALA“  u Rogoznici izgubila torbu sa osobnim dokumentima.

Moli se pošteni nalaznik da vrati dokumente u FISH FAST FOOD RIBAR TOTO ili da kontaktira gospođu Dijanu na mobitel 092 141 65 85.

ADULTICIDNO TRETIRANJE KOMARACA

E-mail Ispis PDF

DJELATNICI TVRTKE „AS EKO“ d.o.o. Šibenik, PROVEST ĆE ADULTICIDNO TRETIRANJE KOMARACA (ZAMAGLJIVANJE ULV POSTUPKOM) NA PODRUČJU OPĆINE ROGOZNICA U NOĆI SA 09. SRPNJA NA 10. SRPNJA 2015. GODINE, UKOLIKO TO DOZVOLE VREMENSKE PRILIKE.

ODGODU PONOVLJENE JAVNE RASPRAVE o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Rogoznica – IV

E-mail Ispis PDF

Klasa: 350-02/14-20/2

Ur.broj: 2182/12-02/14-34

Rogoznica, 03. srpnja 2015.

 

Na temelju članka 96. Zakona o prostornom uređenju („Narodne novine“, broj 153/13) i Zaključka Načelnice Općine Rogoznica Klasa: 350-02/14-20/2, Urbroj: 2182/12-02/15-31, od

18. lipnja 2015. godine, Jedinstveni upravni odjel Općine Rogoznica kao Nositelj izrade objavljuje

 

 

 ODGODU

PONOVLJENE JAVNE RASPRAVE

o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Rogoznica – IV

 

 

  1. 1.Odgađa se Ponovljena javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Rogoznica – IV, objavljena za 06. srpnja 2015. do 13. srpnja 2015. godine.
  2. 2.Ponovljena javna rasprava održati će se od 13. srpnja 2015. godine do 20. srpnja 2015. godine.

 

OPĆINA ROGOZNICA

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL

Stranica 11 od 22