Vijesti iz Općine Rogoznica

OBAVIJEST

E-mail Ispis PDF
Obaviještavaju se građani Rogoznice koji nisu priključeni na vodoopskrbni sustav da će se vršiti isplata naknade za podmirenje troškova opskrbe vodom u iznosu od 400,00 kn po domaćinstvu od 12. 08.2008. do 15.09.2008. godine u prostorijama Općine Rogoznica.

Sa sobom ponijeti dokaz o prebivalištu - osobnu iskaznicu.

Državni tajnik Herman Sušnik u Rogoznici otvara prve protupožarne prometnice obnovljene putem šumarske savjetodavne službe

E-mail Ispis PDF
Dana 28. svibnja 2008. u 11,00 sati u Rogoznici državni tajnik Herman Sušnik svečano će otvoriti 15,5 km šumskih protupožarnih prometnica obnovljenih putem Šumarske savjetodavne službe, a na zahtjev Općine Rogoznica.
Više...

OBAVIJEST

E-mail Ispis PDF
OBAVJEŠTAVAJU SE GRAĐANI I GRUPE GRAĐANA KOJI SU PODNIJELI SVOJE PRIMJEDBE NA IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE (II), A NISU OSTAVILI SVOJE ADRESE, DA SU ODGOVORI NA ISTE OBJAVLJENI NA OGLASNOJ PLOČI ZGRADE OPĆINE ROGOZNICA U ROGOZNICI, OBALA HRVATSKE MORNARICE BB.

ODLUKA o izradi Prostornog plana uređenja Općine Rogoznica

E-mail Ispis PDF
ODLUKA o izradi Prostornog plana uređenja Općine Rogoznica.
Pregled odluke

Izbori za Općinsko vijeće

E-mail Ispis PDF
Na izvanrednim izborima za Općinsko vijeće Rogoznice svoje liste istaknule su 3 stranke jedna koalicija i jedna nezavinska lista. Izbori će se održati 14. siječnja. Samostalne liste istaknuli su HDZ, HSP i HSS, a za općinsko vijeće rogoznice borit će se i koalicija SDP-a, HNS-LD-a i liste Čede Živkovića. S nezavinsom listom na izbore izlazi Udruga građana za razvoj Rogoznice koju vodi Ivan Nikolić.

Izmjene i dopune (II) PPŽ - Obavjest o ponavljanju javne rasprave

E-mail Ispis PDF
Poštovani,
Županijsko poglavarstvo donijelo je 23. studenoga 2007. godine, na temelju traženja Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, zaključke o ponavljanju javne rasprave o izmjenama I dopunama Prostornog plana Šibensko-kninske županije (II) za područje Općine Rogoznica.
Više...

Županijski zavod za prostorno uređenje Šibensko - kninske županije objavljuje JAVNU RASPRAVU o prijedlogu izmjena i dopuna (II) PP-a

E-mail Ispis PDF
Županijski zavod za prostorno uređenje Šibensko - kninske županije objavljuje JAVNU RASPRAVU o prijedlogu izmjena i dopuna (II) POSTORNOG PLANA ŠIBENSKO- KNINSKE ŽUPANIJE
Više...

Počinje realizacija najvećeg infrastrukturnog ulaganja u Rogoznici

E-mail Ispis PDF
253143_img_4225.jpg
Rogoznica, 31. svibnja 2007. – Župan šibensko-kninski Goran Pauk, načelnica općine Rogoznica Sandra Jakelić te direktor tvrtke Hrvatske vode Jadranski Projekt Dinko Polić obilježili su u četvrtak u Domu Matice Hrvatske u Rogoznici početak realizacije dva ugovora o izgradnji za sustav odvodnje otpadnih voda za općinu Rogoznicu.
Više...

Ponovljeni izbori u Sapinom Docu

E-mail Ispis PDF
Na jučerašnjim ponovljenim izborima u Sapinu Docu za Općinsko vijeće Rogoznice, HDZ je dobio 71 glas, Nezavisna lista Ivana Nikolića 17, HSP 7, koalicija SDP-HNS četiri, a HSS nijedan glas. Mještani Sapina Doca na izbore su ponovno izišli zbog listića viška u glasačkoj kutiji na izborima 14. siječnja.
Više...

Sandra Jakelić nova načelnica Rogoznice

E-mail Ispis PDF
2511611_izbori_v.jpg
Kandidacijska lista HDZ-a s nositeljicom Sandrom Jakelić, prema prvim službenim, ali nepotpunim rezultatima Općinskog izbornog povjerenstva, apsolutni je pobjednik nedjeljnih izvanrednih izbora za 11 članova novog saziva Općinskog vijeća Rogoznice s osvojenih 660 glasova (47,18%), što im donosi 6 vijećničkih mandata dovoljnih za samostalno formiranje vlasti.
Više...

Stranica 21 od 22