Vijesti iz Općine Rogoznica

Prvi neslužbeni rezultati

E-mail Ispis PDF
Prema nepotpunim podacima Općinskog izbornog povjerenstva na izvanrednim izborima za Općinsko vijeće Rogoznice , najviše glasova dobio je HDZ- 47 posto. Nezavisna lista Ivana Nikolića na kojoj se nalaze i bespravni graditelji, osvojila 24 posto glasova i u novoizabranoj vlasti imat će tri vijećnika. Za koaliciju SDP-HNS glasovalo je 12 posto birača, HSS je dobio 10 posto , a najmanje glasova osvojio je HSP- 7 posto.
Više...

Potpisan memorandum Vlade, Hrvatskih voda te gradova i općina kojim Dalmacija postaje ekopodručje

E-mail Ispis PDF
Potpisan memorandum Vlade, Hrvatskih voda te gradova i općina kojim Dalmacija postaje ekopodručje. Radi se o rješenju zaštite voda na priobalnom području.
Više...

Prijedlog prostornog plana na javni uvid

E-mail Ispis PDF
Na današnjoj konferenciji za novinare u Rogoznici Vladin povjerenik za Općinu Rogoznica Gordan Baraka najavio je kako će do konca svoga mandata staviti prijedlog prostornog plana na javni uvid.

Pored prostornog plana prioritet je izrada razvojnog plana i održivog razvoja, a te dokumente izrađuje grupa neovisnih stručnjaka, ali i Ekonomski fakulteti u Zagrebu i Splitu. Konačnu odluku o najboljem prijedlogu donijeti će novi saziv Općinskog vijeća koji će biti izabran 14, siječnja 2007.

Imenovan povjerenik Vlade Republike Hrvatske za Općinu Rogoznicu

E-mail Ispis PDF
SISAK, 26. listopada 2006. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je na zatvorenoj sjednici imenovala Gordana Baraku (bivši župan Šibensko-kninske županije, šibenski poduzetnik i nestranački vijećnik u županijskoj Skupštini) povjerenikom za Rogoznicu.
Više...

Stranica 22 od 22